Bästa bästa helgen och jag är nykär! Nu har vi bott i förorten i våra kompisars hus en vecka och cheezus vad underbart det är. Nu vet jag. Det är maj. Solen skiner och barnen hoppar studsmatta och vi har högt kompisar på middag och varit ute hos Sanna och Micke och firat Igor spm fyllde 12 igår, ändå! Hus är the shit när man har fem barn. Att få space och slippa gå in i varandras energier hela hela tiden gör ju att man kan andas! Plötsligt blir det kul att tvätta, laga mat, hångla... Känner mig faktiskt nykär på en vecka, haha. Nu är det bara det där med amningen kvar. Går jäkligt dåligt. Frasse vaknar fortfarande typ tio gånger per natt och försöker krama ur de sista dropparna ur de här brösten... Att det ska vara så svårt! Så fascinerande att barn är så olika. Vissa ungar bara slutar av sig själva efter några månader, men inte mina apor... Måste bara prata om Igors tårta. Älskar tårtor. Älskar att göra tårtor. Tårtor är så mycket kärlek till det extravaganta. Eller vardagen. Gjorde godaste kladdkakan med Bobo i lördags. Och godaste firren. Måste faktiskt dela med mig av receptet. Som blev mischmasch eftersom M missade några av ingredienserna! Nu ska jag snart åka in till stan och podda med Sanna. Lyssna på vår medberoendepodd Djävulspodden här https://www.acast.com/djavulspodden Men nu recept på Mischmaslax (6 personer) 800 g färsk eller fryst lax 3 dl grädde Sambal olek Babytomater Fetaost (vi missade den) Färsk sparris Grön pesto av bra sort 1 kr potatis 1 knp persilja Några klickar smör Gör så här Skär laxen i lagom stora bitar, fördela i sex foliepaket Skär babytomater och sparris. Lägg på allt och en bit fetaost Blanda en sås på grädde, grön pesto och sambal olek. Snåla inte med sambalen Spryssla över. Lägg på en liten klick smör i varje paket. Lägg på grillen och gör potatismoset. Mumma!!!