Margita valde att lägga alla sina stålar på müsli när vi var i Åre. Den blev god och exklusiv. Prova själv och känn dig som Gwyneth Palthrow for a day! Ingredienser Två dl flingor med antingen quinoa/hirs/bovete eller blanda lite av varje. 1 dl cashewnötter 2 dl sötmandel 1 dl skalat linfrö 1 dl oskalat linfrö 1 dl linfrö 1 dl solroskärnor 1 dl pumpafrön 1 dl gojibär 1 dl tranbär 1 dl russin 3 msk honung [gallery] 1 dl rapsolja 2 dl vatten 2 msk mald kanel Bakplåtspapper Ugnen 175 grader Hacka mandlar, frön och nötter. Blanda med flingorna och kanelen. Värm vattnet till fingerljummet och blanda i honung och olja. Rör runt till en fuktig jämn smet. Bred ut denna smet på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Sätt in i ugnen och ta ut efter ca 15 min och blanda runt. In igen. Gör så tills smeten blivit en torr god lite crunchy musli. Bon apetit!