<blockquote> <h4> </h4> <h4> </h4> <h4>Jag har en liten livsfilosofi när det kommer till barnen. Det handlar om kultur. Om att kunna socialisera. Inte ta den lätta vägen. Fastfood. Vet inte hur ni har det, men jag skulle önska att jag var en sån där tålmodig kock som bara "åh nu är det fredag och jag vill bara göra långkok på älg hela helgen". Min tes är att inget kan vara så gott så att det ta 24 timmar att laga. Lite fusk i matlagningen är bra! Husmödrar är en utdöende art och det finns en fet anledning! Ingen kan uppskatta ens mat på ett sånt sätt att det är värt att slita slav ensam i köket medan andra gottar sig i vardagsrummet och pratar om allt kul som hänt. Min mormor bakade typ wienerbröd varje dag, men ingen vakade åt henne. Its not fair!!!</h4> <h4>Ok. Rekordlång inledning på vägen till Pomme Crêperie i Vasastan. Det är en tjej som jag har stött på i mediabranschen under åren som tröttnade på snåla arbetsgivare och usla arbetstider och startade det här ljuvliga lille Crêperiet i sitt hus! Att komma dit är som att sno en liten del av Paris och äta upp! Alla barnen var med. Och Christina och hennes barn.</h4> <h4> </h4> <h4>Alla fick göra egen crepes och sen drack vi bubbel och åt galletes med lemoncurd och socker och glass och chokladsås. Är fortfarande lyckliga och mätt. Bad om en crêpe till Mathias som var hemma. Blev mycket poppis!!! Det härliga är att man hyr stället för en kväll och äter alla crêpes man orkar. Min favvis var den med lax! Mums mums! Gå in här och ta med tjejerna på en crepeskväll med champagneprovning. Det ska jag göra med mina tjejisar! Bon apetit! <a href="https://www.google.se/search?q=pommes+creperie&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=sv-se&client=safari">https://www.google.se/search?q=pommes+creperie&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=sv-se&client=safari</a></h4> </blockquote>