Johanna och Svante kom förbi på vardagsmiddag ikväll. Jag gjorde godaste kycklinggrytan. Och till "förrätt" åt vi lite salami, bröd och ost. Om jag fick välja skulle det sällan vara någon varmrätt. Tycker det är mycket härligare att äta plock. Dessutom var jag typ mätt från igår när jag, Fransen och. Bobo var på middag hos Lotta och tjejerna. Så spännande att kolla vilken olika middagskultur man har när man har tjejer. Mina killar vill oftast gå från bordet ganska snart efter middagen (typ innan den är slut), men när man är hos kompisar som har döttrar så sitter dom alltid kvar vid bordet och vill vara med. Thea färgade mina ögonbryn. Lily satt och lyssnade på film. Veta lekte med Frasse. Vill inte generalisera men ändå...Hursom så firade vi att jag har börjat träna med min coola PT idag, Alexandra Kamperhaug (kolla in hennes sjysta insta @kamperhaug och drämde till med den smarrigaste efterrätten ever! Marängsviss med jordgubbar. Såååå smarrigt! Älskar efterrrätt! Önskar man kunde äta varje dag. Tänkte bara dela med mig av kvällens lyckliga kycklinggryta. Alltid lite nervöst att bjuda matproffs på middag men det blev smarrigt! Prova själv! Lycklig kycklinggryta 5 personer 500 g lycklig kycklingfilé 1 gul ful lök 1 röd chili 1 röd paprika 10 champinjoner 1 skvätt grädde Vitlök Ekologisk koriander Lättcremefraiche chili/tomat Färsk ingefära 1/2 matsked soja Lite honung Hönsbuljong Bryn kycklingen i smör, peppra salta. Stek champisarnq med löken, vitlöken och chilin. Häll soja, cremefraichen och övriga ingredienser över kycklingen. Till sätt salt, peppar, lite socker och honung och ett skvätt grädde. Låt det det puttra en stund. Avsluta med att strö över paprikan, koriander och servera med ris och sallad.